3 new prod banner

 

3 nye produkter i Norway Seafoods sortimentet

Høsten står for døren og det er tid for å bytte ut grillmaten med raske og sunne fiskemiddager! Med terninger av torsk og laks og Fiskegrateng med hele 50 % torsk har det aldri vært enklere å velge fisk til middag!

 

 

NSF Nyheter2015 banner Torsklaks

Torsk & Laks terninger
Som den eneste i markedet lanserer vi kanskje Norges beste suppe-topping! Norway Seafoods Torsk & Laks Terninger er perfekt for deg som ønsker en rask og sunn fiskemiddag! Pimp opp suppa, tilsett i fiskegryta, eller lag en ny og sunnere vri på tacoen. 

Les mer
 

NSF Nyheter2015 banner grateng

Fiskegrateng 50 % torsk
Våre forbrukere ønsket en grateng med mer fisk. Derfor har vi laget Norway Seafoods Fiskegrateng med ekstra mye fisk – hele 50 % torsk! Norway Seafoods Fiskegrateng 50 % torsk, har med det en av markedets høyeste andeler av fisk. I tillegg har vi redusert mengden salt til et minimum. Derfor er gratengen et sunt alternativ til middag.

Les mer
 

NSF Nyheter2015 banner torskeloin

Torskeloins 450g
Ny og bedre pakning - mer fisk! Ved å øke innholdet til 450g er Norway Seafoods Torskeloing det perfekte utgangspunkt for en sunn familiemiddag! For å bevare den gode smaken er vår torsk fryst inn fersk når den er på sitt ypperste. Det betyr at du kan nyte det beste fra havet hele året – ikke bare i sesong.

Les mer